24 Cze 2019

LETNI OBÓZ SZKOLENIOWO – WYPOCZYNKOWY MODERN JU-JITSU KOŁOBRZEG 2019 INFORMACJA ORGANIZATORA

0 Komentarzy

Adres placówki wypoczynku:

Ośrodek Kolonijny „Bosman I” Zespół Szkół Morskich 78-100 Kołobrzeg ul. Arciszewskiego 21

Termin:

4 sierpnia /niedziela/ – 11 sierpnia /niedziela/ 2019 roku

Przejazd na obóz

Transport na obóz odbędzie się autobusem MERCEDES TRAVEGO wyposażonym w: klimatyzację, toaletę, cafe bar, stoliki, lodówkę, DVD - 2 monitory, pasy bezpieczeństwa na wszystkich fotelach, indywidualne nawiewy, fotele turystyczne - rozsuwane na boki i pochylane do tyłu, indywidualne nagłośnienie i oświetlenie.

Wyjazd na obóz – miejsce zbiórki – godzina wyjazdu: Niedziela 4 sierpnia 2019 roku:

Ostrów Wielkopolski – parking przy Szkole Podstawowej nr 14 ul. Krotoszyńska 171, godz. 7 30 Głogów – parking przy internacie Szkoły Mistrzostwa Sportowego ul. Obozowa 3, godz. 10 15

Prosimy o:

• przybycie na miejsce zbiórki na minimum 15 minut przed planowanym wyjazdem,
  • zabranie suchego prowiantu na drogę /bez chipsów i innych słonych przekąsek oraz napojów gazowanych.

Powrót z obozu – miejsce zbiórki – godzina przyjazdu: Niedziela 11 sierpnia 2019 roku:

Głogów – parking przy internacie Szkoły Mistrzostwa Sportowego ul. Obozowa 3, godz. 15 00 Ostrów Wielkopolski – parking przy Szkole Podstawowej nr 14 ul. Krotoszyńska 171, godz. 18 00

Wyżywienie:

Obóz rozpoczyna się obiadokolacją w dniu 4 sierpnia, a kończy śniadaniem w dniu 11 sierpnia. Uczestnicy obozu otrzymają suchy prowiant na drogę powrotną.

Wyposażenie uczestników

Na obóz należy zabrać:

• Dokument tożsamości - /legitymację szkolną lub dowód osobisty/,
  • Kimono, dres, obuwie sportowe /2 pary/, strój kąpielowy, klapki, ręcznik kąpielowy,
  • Przybory toaletowe (w tym mydło, żel pod prysznic), ręcznik/i,
  • Rzeczy osobiste – m.in. kurtkę przeciwdeszczową, ciepłe okrycie wierzchnie, czapeczkę i okulary przeciwsłoneczne,
  • Ewentualnie - środki przeciw komarom, kremy ochronne z filtrami

Egzamin na kolejny stopień w Modern Ju-Jitsu

Na obozie odbędzie się egzamin na kolejny stopień wtajemniczenia. Opłaty egzaminacyjne nie są wliczone w koszt obozu i wynoszą:

• 10 – 4 KYU – 80 zł /stopnie dziecięce 40 zł/,
  • 3 – 1 KYU – 100 zł,
  • 1 – 7 DAN – 350 zł.

Kontakt do kadry obozu:

kierownik obozu - Artur Haraj 601 260 235; e-mail: ah@modernjujitsu.pl opiekun grupy niepełnoletnich – Oskar Urbaniak 607 247 888

W przypadku nieprzestrzegania zasad panujących na obozie organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia uczestnika obozu z uczestnictwa w nim. Wszelkie koszty z tym związane pokrywa uczestnik.

Regulamin obozu MFMJJ 2019