12 Kwi 2018

LETNI OBÓZ MODERN JU-JITSU – JELENIA GÓRA 2018

0 Komentarzy
INFORMACJA ORGANIZATORA Organizator: Międzynarodowa Federacja Modern Ju-Jitsu w Głogowie   Miejsce: Jelenia Góra - dolina Jagniątkowska - leży u stóp Karkonoszy na granicy Karkonoskiego Parku Narodowego. Dolina Jagniątkowska posiada swój własny, leczniczy mikroklimat, szczególnie zalecany dla dzieci z chorobami górnego układu oddechowego. Jagniątków jest świetną bazą wypadową dla uprawiania pieszej turystyki górskiej na terenie Karkonoskiego Parku Narodowego.   Pensjonat „BOROWIK” 58-570 Jelenia Góra - Jagniątków   Pensjonat „BOROWIK” leży kilkaset metrów od granicy Karkonoskiego Parku Narodowego   Baza ośrodka:
  • budynek 2 - kondygnacyjny, murowany,
  • stołówka, sklepik /z przekąskami, napojami, słodyczami i lodami/, sala konferencyjna,
  • sala gimnastyczna 24 x 15,5 m – mata puzlowa 15x10m, tatami 5x10m,
  • siłownia, boisko ze sztuczną nawierzchnią,
  • sauna, jacuzzi,
  • wydzielone miejsce na ognisko i grilla, plac zabaw.
Teren ośrodka jest ogrodzony i monitorowany. Organizator zapewnia:
  • przejazd autokarem (wc, klimatyzacja) – na trasie – Kępno – Ostrów Wielkopolski – Lubin – Jelenia Góra – Lubin - Ostrów Wielkopolski – Kępno
  • zakwaterowanie – duże pokoje 3-4 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym /umywalka, prysznic, wc/, wi-fi, telewizor, w większości pokoi balkon
  • wyżywienie – 3 posiłki dziennie + podwieczorek – w formie szwedzkiego bufetu – kuchnia dla sportowców wyczynowych
  • treningi Modern Ju-Jitsu – szkolenie na następny stopień wtajemniczenia – możliwość zdawania egzaminu na stopnie KYU, elementy Combat Modern Ju-Jitsu,
Zajęcia treningowe poprowadzą m. in.: Soke Roman Grzegorz 10 dan, Shihan Artur Haraj 6 dan, Shihan Łukasz Ławrynowicz 5 dan,
  • zajęcia rekreacyjne w oparciu o bazę ośrodka – m. in. gry sportowe i rekreacyjne – piłka nożna, koszykówka, siatkówka, badminton itp.
  • zorganizowany czas wolny – wycieczki piesze /m.in. zamek Chojnik, wodospad Szklarki/, ognisko z pieczeniem kiełbasek itp.,
  • opieka wykwalifikowanych instruktorów,
  • ubezpieczenie NNW,
  • pamiątki obozowe.
Termin:
  • 19 sierpnia /niedziela/ – 26 sierpnia /niedziela/ 2018 roku
  Koszt:
  • 1000 zł /słownie: jeden tysiąc złotych/
  Liczba miejsc ograniczona – o kwalifikacji decyduje kolejność zgłoszeń i wpłata zaliczki rezerwacyjnej.   Telefon kontaktowy w sprawie obozu – 601 260 235 Adres e-mail: ah@modernjujitsu.pl   Warunkiem uczestnictwa w obozie jest:
  • ukończony 8 rok życia i dobry stan zdrowia,
  • przesłanie kompletnie wypełnionej karty kwalifikacyjnej
/termin do 30 kwietnia 2018 roku na adres: Artur Haraj  63-440 Radłów ul. Morelowa 10
  • wpłata zaliczki w kwocie 300 zł
/termin do 30 kwietnia 2018 roku/ na konto: Międzynarodowa Federacja Modern Ju-Jitsu Bank Zachodni WBK S.A. II o/Głogów Nr rachunku: 03 1090 2112 0000 0001 0040 2657
  • terminowa wpłata pozostałej części należności za obóz na w/w konto w terminach:
- 2 rata – 300 zł – do 31 maja 2018 roku, - 3 rata – 400 zł – do 30 czerwca 2018 roku.   W przypadku dofinansowania wyjazdu z funduszu świadczeń socjalnych zakładu pracy, kwota zaliczki będzie zwracana przelewem, na wskazane przez uczestnika konto bankowe. W przypadku rezygnacji z wyjazdu /nie z przyczyn losowych/ kwoty wpłaconych zaliczek podlegają zwrotowi tylko w przypadku wykorzystania miejsca przez inną osobę.   W/w opłaty nie obejmują opłat za egzaminy na stopnie KYU.   W przypadku małego zainteresowania organizator zastrzega sobie prawo odwołania obozu w terminie do 31 maja 2018 roku.