LETNI OBÓZ MODERN JU-JITSU – JELENIA GÓRA 2018

INFORMACJA ORGANIZATORA Organizator: Międzynarodowa Federacja Modern Ju-Jitsu w Głogowie   Miejsce: Jelenia Góra - dolina Jagniątkowska - leży u stóp Karkonoszy na granicy Karkonoskiego Parku Narodowego. Dolina Jagniątkowska posiada swój własny, leczniczy mikroklimat, szczególnie zalecany dla dzieci z chorobami górnego układu oddechowego. Jagniątków jest świetną bazą wypadową dla uprawiania pieszej turystyki górskiej na terenie Karkonoskiego.. czytaj dalej →
12 Kwi 2018

UWAGA – zmiana w sposobie szkolenia dzieci i młodzieży

W związku z zakończeniem okresu przejściowego oraz dla usprawnienia egzaminowania i uporządkowania oznaczeń stopni KYU, z dniem 17 marca przestaje obowiązywać Młodzieżowy System Egzaminowania (dawny system dziecięcy) i znosi się Młodzieżowe oznakowania na pasach uczniowskich. Tym samym nie będą już przyznawane certyfikaty dzielące stopnie KYU na zaliczenia młodzieżowe. Od dnia 17 marca obowiązywać będzie następujący.. czytaj dalej →
12 Mar 2018
20 Sty 2018

REZYGNACJA

Z przykrością informuję, iż Mistrz Piotr Sławiński na własną prośbę został zawieszony w prawach i obowiązkach Mistrza MFMJJ i Systemu Modern Ju-Jitsu. Jednocześnie wiąże się to z zakazem reprezentowania przez Niego MFMJJ i zakazem egzaminowania na wszystkie stopnie w Systemie Modern Ju-Jitsu. czytaj dalej →
07 Gru 2017